Amikor tavaly találkoztunk, nem gondoltam volna, hogy így fogok érezni. Óvoda váltás elött voltunk tele kételyekkel. Jobb lesz, szeretni fogja, fogjátok tudni kezelni?
Nem beszélő gyerek szüleiként sokszor találkoztunk mindenféle ígéretekkel amiből nagyon keveset tartottak be. El kell mondjam annyira hálásak vagyunk, hogy arra nincsenek is szavak. Szinte szárnyal amióta hozzátok jár. Elkezdett beszélni, szerepjátékozik, nagyon sokat fejlődött és még sorolhatnám.
Olyanok vagytok mint egy nagy család, az ovónénik nincsenek túlterhelve, ezért tudnak a gyerekekre koncentrálni. Úgy látjuk, hogy kihozzátok a maximumot a gyerekekből. Hálásak vagyunk, hogy ennyi mindent megtesztek és minden ígéretet betartottatok.
Köszönjük, hogy megadtátok azt az érzést, hogy büszkén néztük a karácsonyi műsort, az úszást. Ha így folytatjátok, még sok mindent elérhetünk. Köszönjük szépen!
Krisztina
Nálunk 4 elsős osztály van, abból 3 eredményeit már összesítették, így jelenleg az évfolyamban az 5. legjobb tanuló az első félév eredményei alapján. Évfolyamonként az első 10 dicsőség falra kerül. Egyébként annyira szereti az iskolát, hogy amikor beteg lett a 3. napon màr sírva fakadt, hogy mikor mehet már iskolába. Szeret tanulni, szereti az osztálytársait és nagyon szereti a tanító nénijét. Remélem a többieknek is jó híreik lesznek.
Ez nektek is köszönhető!
Köszönjük!!!
Zanett
Ádi jól megfelelt lett 🙂 Nagyon jól teljesít matekból és környezetből. A szorzást-osztást keni-vágja. Írás és olvasás 4-5 között mozog, ha most átváltanám a szöveges értékelést jegyre 🙂 Ha lányos szorgalommal bírna, kitűnő lenne 🙂 Köszönjük
Edit

bizonyítványok

nagyon büszkék vagyunk rátok 🙂

 
Nálunk most pénteken volt a bizi osztás és Beni nagyon büszke az eredményére: “Sehr gut/Jeles”, szám szerint 1-es, ami osztrák rendszerben a legjobb! Az osztályfőnöke azt mondta neki, hogy csak így tovább! Köszönjük a Ti hozzájárulásotokat is ehhez a szép eredményhez! Reméljük Mindannyian jól vagytok, szeretettel gondolunk vissza a Puzzle-ös évre és minden jót kívánunk Nektek!
Tünde
Kata másodikos, félévi bizonyítványa a legjobb bizonyítéka annak, hogy milyen jó munkát végeztek. Borzasztó büszkék vagyunk rá! És hála nektek, lazán, játszva, jókedvűen veszi az egészet. Félvállról közli, hogy indult a matek versenyen, mert kedve volt hozzá. És nem töri le, hogy nem szerepelt a legjobbak közt, mert volt olyan feladat, amit még nem is vettek. Élvezetből vett részt rajta, és ez a legeslegnagyobb öröm számunkra. Köszönjük nektek is, hogy ilyen ügyesen nyitogattátok, csomagoltátok ki a kis jellemét! Köszönjük nektek!
Edina és Peti
Küldöm Peti gyönyörű bizonyítványát!
Csak olvasásban téveszt, mert félre olvas, siet, kicsit figyelmetlen. Az ékezeteket szereti lehagyni. 🙂 De motivált az olvasásban, és érdekli. Az iskolát szereti, és élvezi a tanulást! Szívesen énekel magában! A népdalokat már kevésbé. 🙂 És most már szépen színesen fest! A sportokban nagyon ügyes: judoban, úszásban, korcsolyában egyaránt. Van feladat tudata, összerendezett, jó a memóriája, emlékszik a teendőkre, és hogy mit kell bevinni. A sakkot imádja, és gyakran előveszi a furulyáját játék gyanánt!! (Kittynek puszi érte!) A kudarcot viszont még mindig rosszul tűri. 😞 Magánlogopédiára kellett járnia a nyelvlökéses nyelése miatt, kapott fogszabályozót is, sokat is gyakoroltunk, és kitisztult az összes hangja 5 hónap alatt. Gabi néni nem ismerne rá!
A sikerélményében biztos, hogy jelentős része van, hogy Puzzlebe járt iskola előkészítőbe. Úgyhogy büszkék vagyunk rá, és hálásak vagyunk az ott töltött egy évért!
Anikó
Gábor kitűnő lett, csak éppen az ellenőrzője eltűnt pénteken a suliban, majd személyesen megmutatjuk, mert nekünk is több oldalas az értékelés… mindenből nagyon ügyes volt!! Köszönjük az alapokat és mindenkinek gratulálunk 🙂
Edit
Kedves Györgyi néni, Blanka és Dodó bácsi! Nagyon köszönjük az alapos felkészítést és a biztos alapokat.
Ági
Kedves Puzzle Team!
A pedagógusok eddigi visszajelzései alapján (írásos értékelés félévkor várható) Előd az iskolában megállja a helyét, nagyon szépen teljesít. Feladattudata kialakult, nyitottan áll az új dolgokhoz, szívesen tanul. Ebben a sikerben, nagyban benne van a ti munkátok is, szilárd, jó alapokat kapott és akkor még nem említettem meg az úszást és a korcsolyát! 🙂 A további munkátokhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!
Szilvi és Attila
Kedves Puzzle Csapat 🙂 Máté 100%os DIFER tesztet írt. Gyönyörűen olvas, motivált, aktív, okos és ügyes, matematikában is jeleskedik. Köszönjük az erős alapokat. Sokat segített az iskolai ritmus felvételéhez is! További eredményes és jó munkát kívánunk Nektek!
Adrienn és Róbert